Madplan uge 39
Som noget lidt nyt prøver jeg at dele min madplan, og jeg håber at den kan inspirere nogen. Hver uge laver jeg nemlig madplan, da det sikre at jeg får sund og varieret mad hver dag. Derudover er det dejligt at have lavet en plan for hele ugen, så man slipper for at skulle stå helt ideforladt i supermarkedet og ende med at købe ind til en enten kedelig eller usund ret.
Desuden laver jeg for det meste, en dag om ugen hvor der ikke er planlagt mad til, da det gør at der er plads til at man kan lave nye planer i løbet af ugen (hvor man ikke spiser hjemme – eller evt. kan tage ud og spise/hente noget mad) uden at skulle smide en masse madvarer ud – og det fungere super godt herhjemme! 🙂
Mandag: Laksebøffer i ovnen med cremet sovs af blendet hytteost og spinat. Dertil kogte gulerødder
Tirsdag: Kyllingbryst og tropisk grønkålssalat. (Opskrift på salaten: Tropisk grønkålssalat)
Onsdag: Salat med grønkål, mixsalat, rødbeder i ovnen, valnødder, lynsyltet rødløg i eddike, hindbær og stegt andebryst
Torsdag: Gullash med blomkålsris
Fredag: Pastariget pasta fra Irma (med lavt kcal indhold Pastariget pasta) med tigerrejer, broccoli, sukkerærter og sovs af hytteost,mælk, muskatnød og spinat
Lørdag: ?
Søndag: Spidskålswrap med mexi kylling, avocado, salat, tomat, agurk og gulerod, dertil majskolber
Ingen kommentarer endnu