Grøntsagsbrød

Min dag i mad

12939118_10208095983052844_75752384_n

På Instagram (og ovenfor) har jeg delt billeder af min ‘dag i mad’, for idag. Det varierer rigtig meget hvad jeg spiser og hvor meget jeg spiser, i løbet af dagen. Her vil jeg dele lidt opskrifter på dagens retter, og forklare lidt mere om hvad jeg spiser hvornår og hvorfor. Jeg håber i kan bruge mit indlæg 🙂

 

12965983_10208095985172897_45761812_nFør morgenmad: Hver morgen starter med at jeg at tage et shot hjemmelavet ingefær med citron og derefter et glas vand. Ingefærshots er gode for immunforsvaret og godt for maven – jeg syntes det er skønt at starte sådan!

Ingefærshots:

  • 5 dl vand
  • 1 øko citron, i skiver
  • 100 g ingefær, skrællet i skiver

Kom det hele op i en gryde, kog det i 45 min og derefter skal det sies. Kom på en tæt sluttetflaske , evt. skyllet i atamon, og opbevar på køl.

 

12965943_10208095984452879_930571169_nMorgenmad: Dette er en ret typisk morgenmad for mig – og ja, den er næsten pyntet fint, da jeg elsker at spise mad som er flot, jeg føler at den også smager bedre. Jeg varierer meget hvilken frugt/bær jeg kommer oven på min skyr.

Morgenmad:

  • 200 g skyr rørt med 1 spsk chiafrø og lidt vaniljepulver
  • 1 stk frugt – idag var det 1/2 appelsin og granatæblekerner
  • Lidt mandler

 

 

 

 

Efter træning: Jeg træner som regel 5-6 gange i løbet af ugen og er i gang med at øge min styrke samt muskelmasse, så for at mine muskler når at restituere, sørger jeg altid for at få lidt protein og kulhydrat efter mine træninger. Hvis jeg skal løbe intervaltræning eller12968757_10208088542866844_524323052_n
lave styrketræning med meget høj innsitet, plejer jeg at spise lidt havregryn (havregrød) eller mysli med havregryn inden træningen.

Postworkout shake:

  • 100 g frosne blåbær
  • 3 klumper frossen spinat
  • 1 spsk bananproteinpulver
  • Ca. 3 dl vand

Det hele er bare blevet blendet til en shake.

Hvis jeg ikke træner om formiddagen, så spiser jeg ikke noget mellemmåltid – plejer sagtens at kunne holde mig mæt indtil frokost.

 

12939716_10208095984172872_1585921266_nFrokost: Min frokost er næsten altid resten fra dagen før, da jeg syntes det er nemmest bare at lave ekstra mad. Igår fik vi spinat/squashbrød med laks og andet lækkert fyld, så det er selvfølgelig også frokosten idag.

Opskriften på brødet finder du her

 

 

 

 

 

 

12968593_10208095983332851_687742986_nMellemmåltid: Idag har jeg arbejdet hjemme, og derfor er dette mellemmåltid præsent
eret lidt flottere end normalt. Ofte spiser jeg noget frugt med skyr, hytteost eller nødder, m
en det kan også sagtens være nogen grøntsagsstave med lidt skyrdip. Her er en vildt lækker kombination som Michelle Kristensen (surprise) har lært mig

  • Hytteost
  • Et æble i tern
  • 1 tsk kanel

Kom hytteost og æbletern på en tallerken og drys med kanel

 

 

12939293_10208095983732861_638236652_nAftensmad:Da jeg var hjemme lidt sent, blev aftensmaden rigtig nem og overraskende lækker! Fyldt med skøn smag, og det er bestemt ikke sidste gang jeg laver denne ret!

Torsk med chorizo og grønt til 2 personer:

  • 2 torske fileter
  • 8 skiver chorizo i skiver
  • 1 squash, i tern
  • 250 g svampe, i kvarte
  • 1 rødløg, i store tern
  • 2 fed hvidløg, hakket
  • 2 peberfruger, i tern
  • 2 håndfulde frosne grønne bønner, optøet
  • 4 store tomater, i tern
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk chili
  • 4 skiver chorizo, i tern
  • Salt/peber

Kom torsken i et fad med skriver af chorizo over.  Bag i ovnen i ca. 20 min ved 180 g varmluft. Imens lavede jeg grøntsagerne i min wok ved at svitse løg og hvidløg i olie, derefter kommes alle de andre grøntsager i wokken. Lad det stå og stege i omkring 10 minutter.

Server torsken med grøntsagerne til.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grøntsagsbrød