Jordbær-blåbæris

Kærlighed til skyr!

Skyr er altid at finde i mit køleskab, da jeg elsker, at skyr kan varieres i uendeligheder og derfor aldrig bliver kedeligt! Min favorit skyr er fra Levevis, da jeg syntes den har den bedste konsistens. Jeg spiser det næsten hver morgen, og varierer den med forskellig topping eller hvad jeg rører den op med.

Min ‘basis skyr’ består af:

200 g neutral skyr fra Levevis

1/4 tsk vaniljepulver

1 spsk chiafrø (giver en god og langvarig mæthed)

5 mandler (hele eller groft hakket)

+ 1 stk frugt eller bær (ca. 100g)

Det er så især frugten jeg varierer. Den frugt jeg bruger, er alt efter hvad jeg har i køleskabet. Hvis det f.eks. er æble, pærer eller ananas skærer jeg det i små tern og kommer over skyren.

Men hvis man vil have en skyr som er lidt mere yoghurt-agtig, kan man blende et stykke frugt og blande i skyren. Her egner bla. banan, mango og ananas sig super godt! Den bedste kombination jeg indtilvidere har prøvet er 1/3 most banan og saften fra en appelsin rørt op i basisskyren – det giver en sød skyr med en rigtig lækker konsistens.

Basis skyr med ananas, morbær og frysetørret hindbær

Basis skyr med ananas, morbær og frysetørret hindbær

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jordbær-blåbæris