Forårsrullefyld i kålblade
Opskrift til 4 sultne personer:
400 g hakket oksekød 3-7%
1 stort rødløg, groft hakket
2 fed hvidløg, hakket
En lille stump frisk ingefærd, revet
1 spsk olie
2 tsk sambal olek
4 store gulerødder (400 g skrællet vægt), revet
3 pastinakker (260 g skrællet vægt), revet
200 g spidskål, fintsnittet
150 g bønnespirer
4 spsk østerssauce
2 spsk soya
Peber
1 savoykål (andre kål kan også bruges, savoykålen er bare ret dekorativ)
Denne portion fylder ret meget, så jeg vil anbefale at man bruger en wok til at lave retten i. Varm olien i wokken og svits kød og løg. Tilsæt så hvidløg, ingefærd og chili. Tilsæt så gulerod, pastinak, spidskål, østerssauce, soya og peber. Lad det små simre i 20-25 minutter.
Imens pilles bladene af savoykålen, og man kan enten dampe dem eller koge dem i ca. to minutter, og fordel dem på de fade de skal serveres på.
Når fyldet har simret i 20-25 minutter tilsættes bønnespirerne, og så fordeles fyldet i kålbladene.
Vi spiste dem med lidt sød chili sauce til 🙂
Ingen kommentarer endnu