Fuldkornsboller med squash og kerner

Forårsrullefyld i kålblade

IMG_7715

Opskrift til 4 sultne personer:

400 g hakket oksekød 3-7%

1 stort rødløg, groft hakket

2 fed hvidløg, hakket

En lille stump frisk ingefærd, revet

1 spsk olie

2 tsk sambal olek

4 store gulerødder (400 g skrællet vægt), revet

3 pastinakker (260 g skrællet vægt), revet

200 g spidskål, fintsnittet

150 g bønnespirer

4 spsk østerssauce

2 spsk soya

Peber

1 savoykål (andre kål kan også bruges, savoykålen er bare ret dekorativ)

Denne portion fylder ret meget, så jeg vil anbefale at man bruger en wok til at lave retten i. Varm olien i wokken og svits kød og løg. Tilsæt så hvidløg, ingefærd og chili. Tilsæt så gulerod, pastinak, spidskål, østerssauce, soya og peber. Lad det små simre i 20-25 minutter.

Imens pilles bladene af savoykålen, og man kan enten dampe dem eller koge dem i ca. to minutter, og fordel dem på de fade de skal serveres på.

Når fyldet har simret i 20-25 minutter tilsættes bønnespirerne, og så fordeles fyldet i kålbladene.

Vi spiste dem med lidt sød chili sauce til 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Fuldkornsboller med squash og kerner