Sommerlig blåbærsalat

Chokolade mouse

Opskrift til 2 personer:

20 g mørk chokolade

1 spsk kokosolie

1 banan

1 avocado

1 æggehvide

2-3 spsk sukrin melis

Smelt chokolade og kokosolie i et vandbad, og stil det til at køle lidt af. Imens piskes æggehviden stiv i en skål, når den er stiv tilsættes 1 spsk af sukrin melis af gangen imens der piskes.

Når chokoladen og olien har kølet af, kommes den samt bananen og avocadoen op i en skål og blendes til det har en  ensartet konsistens. Vend derefter æggehviden op i massen. Kom mousen i de skåle eller glas de skal serveres i, og sæt dem på køl i mindst et par timer.

Spis mousen når den har været på køl, og top gerne med friske bær og revet chokolade 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sommerlig blåbærsalat