Chia ala mande

#LækkerJulUdenEkstraSul

IMG_031012312330_10207054357652860_681161165_nIMG_9791IMG_9484

Nu er det lige straks december, og det er allerede 1. Advent imorgen! December er en måned fyldt med søde sager og lækker (men fed) mad. Ligesom mange andre, lever jeg en sund livsstil også i december måned.

I december bliver vi fristet med lækre småkager og andre lækkerier hele tide, både i hverdagen og i weekenden. Jeg syntes personligt at der skal være plads til at nyde julen, men det skal være på den måde som man har det bedst med – og jeg ved, at min krop ikke har godt af at spise pebernødder og skumjulemænd hver dag i en måned (og det har min vægt heller ikke).

Derfor har jeg lavet nogen opskrifter på lidt sundere julesmåkager, konfekt, kålsalater og chia ala mande. #LækkerJulUdenEkstraSul

Men engang imellem skal der selvfølgelig være plads til at nyde julen på den traditionelle måde med æbleskiver, skumjulemænd, småkager med sukker og alt hvad der ellers hører til!

Nedenfor er der links til opskrifter der kan hjælpe dig med at komme igennem december lidt sundere (løbede opdaterer jeg dette indlæg, og tilføjer flere opskrifter i takt med at jeg får lavet nye opskrifter):

Chia ala mandeOpskrift her

Nougat og marcipan: Opskrifter her

Lækre og nemme kålsalater til julebuffeten: Opskrifter her

Brunkager og pebernødder: Opskrifter her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Chia ala mande