Madplan uge 41

Lækker og sund pizzabund

IMG_8376

Jeg lavede den lækreste pizzabund i tirsdags! Den tager godt nok lidt tid at lave, men den er bestemt besværet værd. Jeg lavede ekstra pizza så jeg havde til frokosten dagen efter, hvor jeg rullede den og spiste den som wrap – hvilket også var mega lækkert!

Opskrift til 1 personer/1 pizza:

Bund:

300 g blomkål

100 g gulerod

1 æg

62,5 g hytteost

Salt og peber

1 tsk husk

Tomatsovs:

1 forårsløg

150 g hakkede tomater

½ fed hvidløg

– alle ingredienserne skal blendes sammen

Fyld:

Efter smag – jeg kom stegt kylling, spinat, løg, og hytteost, og så tppede jeg med frisk salat og lidt pesto.

  • Hak blomkålen og guleroden i minihakkeren så det bliver helt fint og kom det over i en skål. Tilsæt resten af ingredienserne og ælt godt eller blend med en stavblender (ved at bruge stavblenderen får det lidt mere ’rigtig’ dej konsistens).
  • Kom dejen ind mellem to stykker bagepapir og rul den ud med en kagerulle.
  • Fjern det øverste stykke bagepapir og kom så bagepapiret med dejen på en bagerist og bag i ovnen ved 180 grader varmluft i 20 minutter. (Billederne er af hvordan bunden ser ud før den kommer i ovnen og hvordan den ser ud inden der kommer fyld på)

IMG_8361IMG_8363

  • Vend bunden (evt. ved at ligge det andet stykke bagepapir oven på bunden igen, og vend den om). Bag nu i 15 minutter, eller til den er helt sprød i kanten.
  • Smør tomatsovsen på og tilføj det fyld som du lyster
  • Bag i ca. 15-20 minutter eller indtil osten er smeltet

Kan spises som pizza eller rulles som en wrap!

IMG_8369IMG_8380

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Madplan uge 41