Grove pølsehorn
Opskrift til 24 pølsehorn:
14 dl lunken vand
1 gær
4 dl havregryn
3 gulerødder, revet
1/2 squash, revet
Salt
3 dl rugmel
2 dl fuldkornshvedemel
2 dl durummel
1 dl chiafrø
12 pølser, halveret
Kom vandet op i en stor røreskål og rør gær og salt ud i vandet. Tilsæt så de resterende ingredienser (pånær pølserne) og lad dejen stå på køl natten over.
Dejen vil næste dag være lidt våd, men det skal den være.
Kom klatter af dej ud på en bageplade beklædt med bagepapir (jeg lavede 8 af gangen), kom pølsen ned oven i og pak pølsen ind i dej. Bag dem ved 200 g varmluft i 20-25 minutter.
TIP: Jeg skiftede nogen af pølserne ud med 1/4 af en gulerod og 1 tsk grøn pesto – det var super lækkert og et godt alternativ til pølserne 🙂
Ingen kommentarer endnu