Nicoise inspireret salat

Bananpandekager på farten..

I dag tager min kæreste og jeg en tur til Sverige for at besøge hans far, hvilket kræver lidt forberedelse af mad. Det skulle være noget der var nemt og som ikke kræver nogen tilberedning derhenne, og derfor blev det bananpandekager (måske er tre gange bananpandekager ikke sååå sundt igen, med det er virkelig nemt og det jeg havde lyst til;)) med kokossmør og en pose med gnavegrønt. Har lavet tre portioner  pandekager, så der er til en gang morgen mad samt to gange frokost.

Forberedelse er vejen frem for mig!

Forberedelse er vejen frem for mig!

Bananpandekager:

1 banan

1 æg

1 spsk chiafrø

1 tsk husk

¼ tsk vaniljepulver

Olie til stegning – gerne kokosolie

Bananpandekager med spinat (dobbeltportion):

6 kugler frossen spinat – som er optøet

2 bananer

3 æg

1 spsk chiafrø

2-3 tsk husk

1/2 tsk vaniljepulver

Olie til stegning – gerne kokosolie

Samme fremgangsmåde for begge pandekager: Blend det hele godt sammen og lad det stå i 2 minutter.

Steg små pandekager ved middelvarme i lidt olie.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nicoise inspireret salat