Bananpandekager på farten..
I dag tager min kæreste og jeg en tur til Sverige for at besøge hans far, hvilket kræver lidt forberedelse af mad. Det skulle være noget der var nemt og som ikke kræver nogen tilberedning derhenne, og derfor blev det bananpandekager (måske er tre gange bananpandekager ikke sååå sundt igen, med det er virkelig nemt og det jeg havde lyst til;)) med kokossmør og en pose med gnavegrønt. Har lavet tre portioner pandekager, så der er til en gang morgen mad samt to gange frokost.
Bananpandekager:
1 banan
1 æg
1 spsk chiafrø
1 tsk husk
¼ tsk vaniljepulver
Olie til stegning – gerne kokosolie
Bananpandekager med spinat (dobbeltportion):
6 kugler frossen spinat – som er optøet
2 bananer
3 æg
1 spsk chiafrø
2-3 tsk husk
1/2 tsk vaniljepulver
Olie til stegning – gerne kokosolie
Samme fremgangsmåde for begge pandekager: Blend det hele godt sammen og lad det stå i 2 minutter.
Steg små pandekager ved middelvarme i lidt olie.
Ingen kommentarer endnu