Grøntsags/tun bøffer

Kokosmuffins

   13522617_10208674678479868_1486591869_n

Til min lille ‘jeg er blevet uddannet markedsføringsøkonom fest’ skulle jeg lave en dessert der kunne forberedes i forvejen – og derfor blev det til disse kokosmuffins som er både gluten- og sukkerfri.

13511626_10208674678559870_1831182709_n

Opskrift på ca. 20 stk:

Muffins

20 friske dadler, fjern sten

140 g kokosolie

4 æg

1 vaniljestang, kon derfra

250-300 g kokos

Overtræk

50 g mørk chokolde, evt. sukkerfri

Start med at smelte kokosolien. Når den er smeltet kommes den over i en skål sammen med dadlerne og blend med en stavblender til massen har en ensartet konsistens. Kom derefter æg, vanilje og kokos i skålen og rør godt. Kom dejen i ca. 20 muffinsforme og bag i ca. 10 min ved 175 g varmluft.

Kan opbevares på køl eller fryses 🙂

13515354_10208674677879853_1898418715_n 13536200_10208674678839877_1754407075_n-1 13511564_10208674678239862_2131127291_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grøntsags/tun bøffer