Grove pølsehorn

Sukkerfri blåbærsorbet

13536155_10208713941781426_765791749_n

Blåbærsorbet, 2 personer:

2 dl blåbær (Blåbær kan byttes ud med andre frugter/bær)

1 dl vand

Saft fra 1/2 lime

3 spsk sukrin melis (eller andet sødemiddel)

2 æggehvider

Blend blåbær, limesaft, vand og 2 spsk sukrin melis sammen, kom det i en bøtte og sæt i fryseren i en lille times tid. Når der næsten er gået en time, piskes æggehviderne stive (pisk med elpisker i et par minutter) og pisk derefter den sidste spsk sukrin melis i.

Tag bøtten med den halv frosne blåbærmasse ud af fryseren og vend æggehviderne i. Sæt på frys igen.

Rør i massen hver haæve time, i ca. 3 timer, indtil massen er helt frossen. (hvis man ikke kan røre i massen hver 30 minut, kan man med fordel bare sætter massen på frys natten over, og blender den med en stavblender lige inden servering)

Tag ud af fryseren 10 før den skal serveres og blend den evt. med en stavblender hvis den er krystalliseret.

Spis med lidt frugt og nødder til 🙂

Tip: Vi spiste isen til morgenmad oven på lidt skyr (for at gøre måltidet mere proteinholdigt) og det var overraskende lækkert med den søde og kolde is sammen med den skyr!

13553404_10208713941741425_411072559_n

13535822_10208713941821427_377685250_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Grove pølsehorn