NUTELLA i en sundere version

Glutenfri mandel-citron kage

Skærmbillede 2016-02-26 kl. 13.34.06

Jeg er gået i gang med at afprøve påskeopskrifter, så jeg har en masse lækre opskrifter klar. Denne mandel-citron kage blev virkelig vellykket, den smager så godt! Den er sukkerfri og glutenfri, men den smager mindst lige så godt som en kage fyldt med sukker og mel.

Opskrift på en lille springform – nok til 6 stykker:

2 æg

50 g sukrin melis

1 tsk stevia

1 tsk vaniljepulver

100 g mandelmel

20 g kokosfibermel

1/2 tsk mandelessens

Et nip salt

1/3 citron, saft og skal derfra

1 dl mandelmælk

  • Pisk æg, sukrin melis, stevia og vaniljepulver sammen med en elpisker
  • Tilsæt så resten af ingredienser og rør dejen godt sammen
  • Smør en lille springform med kokosolie og kom så dejen i
  • Bag kagen i ca. 20 minutter ved 160 grader – den skal stadig være lidt blød inden i
  • Lad kagen køle af og nyd den!

Skærmbillede 2016-02-26 kl. 13.34.38Skærmbillede 2016-02-26 kl. 13.34.57

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NUTELLA i en sundere version