Glutenfri mandel-citron kage
Josefine
Jeg er gået i gang med at afprøve påskeopskrifter, så jeg har en masse lækre opskrifter klar. Denne mandel-citron kage blev virkelig vellykket, den smager så godt! Den er sukkerfri og glutenfri, men den smager mindst lige så godt som en kage fyldt med sukker og mel.
Opskrift på en lille springform – nok til 6 stykker:
2 æg
50 g sukrin melis
1 tsk stevia
1 tsk vaniljepulver
100 g mandelmel
20 g kokosfibermel
1/2 tsk mandelessens
Et nip salt
1/3 citron, saft og skal derfra
1 dl mandelmælk
- Pisk æg, sukrin melis, stevia og vaniljepulver sammen med en elpisker
- Tilsæt så resten af ingredienser og rør dejen godt sammen
- Smør en lille springform med kokosolie og kom så dejen i
- Bag kagen i ca. 20 minutter ved 160 grader – den skal stadig være lidt blød inden i
- Lad kagen køle af og nyd den!
Ingen kommentarer endnu