Havregryns blinis med stenbidderrogn
Det er sæson for lækker stenbidderrogn, hvilket selvfølgelig betyder blinis med stenbidderrogn! Bare fordi jeg ikke spiser så meget mel, skal jeg da ikke snydes for blinis.. Derfor har jeg lavet en version inspireret med havregryn, som efter min (og min kærestes) mening var virkelige vellykkede og lækre.
Havregryns blinis 12 store stk.:
3 æg
2 dl havregryn
1,5 dl mælk (skummetmælk, mandelmælk osv.)
2 tsk husk
1 tsk bagepulver
Lidt salt
Olie til stegning
Purløg
Skyr
200 g stenbidderrogn
Start med at komme havregrynene i en minihakker og blend til mel. Pisk derefter alle ingredienserne (pånær purløg, skyr og stenbidderrogn) godt sammen og lad stå i 5 minutter så husken kan nå at optage noget af væden.
Steg så ved medium varme i olie til de er gylde på begge sider.
Jeg serverede mine blinis med en klat skyr, masser af stenbidderrogn og purløg!
Ingen kommentarer endnu