Citron-brikes muffins
Citron-brikes muffins 10 stk:
3 æg
2 modne bananer
1 vanilje stang
1 spsk vanilje proteinpulver
1 dl mandler
1 dl havregryn (hvis de skal være glutenfri så tag 1 dl mandler mere)
1 spsk kokosolie
1 spsk agavesirup
1 spsk blå birkes
Skal fra 1 1/2 øko citron
Start med at blende mandler og havregryn til mel i minihakkeren. Blend så bananer, æg, melet, korn fra vaniljestangen, proteinpulveret, kokosolien, bagepulver og sirup godt sammen med en stavblender til en ensartetet masse.
Tilsæt så birkes, og riv citron skallen fint ned i.
Fordel dejen i 10 muffinsforme og bag dem i ovnen i 15 minutter ved 175 grader varmluft.
(Jeg plejer at smøre muffinsformene, da kagen så slipper meget nemmere)
Vanilje-proteinfluff:
100 g skyr
1 stor spsk vanilje proteinpulver
Skal fra 1/2 citron
Piskes i et par minutter til det er fluffy. Top muffinsene med fluffen og nyd 😀
Ingen kommentarer endnu