Asiatisk inspireret laks og spidskålssalat

Citron-brikes muffins

IMG_2902

IMG_2971

Citron-brikes muffins 10 stk:

3 æg

2 modne bananer

1 vanilje stang

1 spsk vanilje proteinpulver

1 dl mandler

1 dl havregryn (hvis de skal være glutenfri så tag 1 dl mandler mere)

1 spsk kokosolie

1 spsk agavesirup

1 spsk blå birkes

Skal fra 1 1/2 øko citron

IMG_2888

Ingredienser

Start med at blende mandler og havregryn til mel i minihakkeren. Blend så bananer, æg, melet, korn fra vaniljestangen, proteinpulveret, kokosolien, bagepulver og sirup godt sammen med en stavblender til en ensartetet masse.

Tilsæt så birkes, og riv citron skallen fint ned i.

Fordel dejen i 10 muffinsforme og bag dem i ovnen i 15 minutter ved 175 grader varmluft.

(Jeg plejer at smøre muffinsformene, da kagen så slipper meget nemmere)

IMG_2889

IMG_2893

Vanilje-proteinfluff:

100 g skyr

1 stor spsk vanilje proteinpulver

Skal fra 1/2 citron

Piskes i et par minutter til det er fluffy. Top muffinsene med fluffen og nyd 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Asiatisk inspireret laks og spidskålssalat