Yndlings blomkålssalat!
Josefine
I onsdags lavede jeg en blomkålssalat, som umildbart ikke så så spænende ud, men som smager vildt lækkert! Den kan laves på 10 minutter, så jeg lavede den imens den svinefilet, vi skulle spise til, hyggede sig i ovnen 🙂
Opskrift til 4 personer:
2 blomkål skåret i tynde skiver (ca. 800 g)
2 håndfulde hakket grønkål (jeg køber altid de poser hvor det er hakket og skyllet)
1 rødløg i strimler
1 bundt persille, hakket
120 g fetaost i tern
Dressing af 3 spsk æblecidereddike, 1 spsk olie, 1 tsk dijon sennep og salt
- Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og bland dem godt med blomkålen.
- Tilsæt så resten af ingredienserne, bland og server sammen med noget lækkert kød (vi spiste ovnbagt svinefilet).
Ingen kommentarer endnu