Marengsbunde med hasselnødder

Sprøde grønkålschips

12895351_10208010049984571_1053555750_n

Opskrift:

1 pose grønkål

Olivenolie, gerne på spray

Salt

Chilipulver

Skær stilken fra grønkålen og fordel bladene på en bageplade beklædt med bagepapir

Kom lidt olie på (jeg har en oliespray som er rigtig god) og drys godt med salt og chilipulver på. Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter i ovnen ved 150 grade varmluft – de skal være sprøde, men må ikke blive sorte

TIP: Flere har spurgt mig hvor min oliespray er fra, og min er købt på en ferie. Dog kan man finde en masse på nettet, som f.eks. denne

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Marengsbunde med hasselnødder