Sundere 'protein cookies'

Påskeæg

17910840_10211487267912846_1439513720_n

Sundere påskeæg 

Sundere påskeæg er ret nemme at lave, det kræver egentlig bare en ‘base’ af friske dadler og nødder kørt sammen. Her er der tre versioner, som smager af bounty, snøfler og nougat.

17910914_10211487267592838_894230340_n

 Nougat, 12 stk.:

100 g ristede hasselnødder (bagt i ovnen i ca. 15 min ved 150 grader)

14 dadler

 1 knsp. vaniljepulver

Snøfler, 18 stk.:

2 dl mandler

1/2 dl havregryn (evt. glutenfri)

18 dadler

1/2 dl kokosmel

1 spsk. kokosfibermel

4 tsk. kakao

2 tsk. romessens

Bounty,  15 stk:

3,5 dl kokosmel

15 dadler

2,5 spsk mandelmælk

1/5 tsk. vaniljepulver

Overtræk + pynt:

Til alle disse påskeæg blev der brugt 130 g mørk chokolade til overtræk og lidt  bipollen og kokosmel til pynt

Fremgangsmåde for alle æg: Fjern stenen fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det indtil det hænger sammen. Form til små æg, overtræk med mørk chokolade og pynt. Opbevares på køl indtil de skal spises og kan sagtens fryses.

17918952_10211487267552837_1319275459_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Sundere 'protein cookies'