Påskeæg
Sundere påskeæg
Sundere påskeæg er ret nemme at lave, det kræver egentlig bare en ‘base’ af friske dadler og nødder kørt sammen. Her er der tre versioner, som smager af bounty, snøfler og nougat.
Nougat, 12 stk.:
100 g ristede hasselnødder (bagt i ovnen i ca. 15 min ved 150 grader)
14 dadler
1 knsp. vaniljepulver
Snøfler, 18 stk.:
2 dl mandler
1/2 dl havregryn (evt. glutenfri)
18 dadler
1/2 dl kokosmel
1 spsk. kokosfibermel
4 tsk. kakao
2 tsk. romessens
Bounty, 15 stk:
3,5 dl kokosmel
15 dadler
2,5 spsk mandelmælk
1/5 tsk. vaniljepulver
Overtræk + pynt:
Til alle disse påskeæg blev der brugt 130 g mørk chokolade til overtræk og lidt bipollen og kokosmel til pynt
Fremgangsmåde for alle æg: Fjern stenen fra dadlerne. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor og kør det indtil det hænger sammen. Form til små æg, overtræk med mørk chokolade og pynt. Opbevares på køl indtil de skal spises og kan sagtens fryses.
Ingen kommentarer endnu